Monday, May 02, 2011

Salin Kulit

Blog sudah salin kulit. Kali ni design makin matang kot? Err =.=' Lawa tak? :B Sebelum ni blog warna pink. Adoi design sebelum ni tak sempat nak print screen. Kalau tak boleh tunjuk hasil tangan sebelum ni. Hahah :D Sebenarnya niat asal aku nak tukar header je. Nak buat header bersambung dengan blog. Dah lah aku tak reti guna Photoshop. Dengan gigihnya aku mendesign guna Photoscape dengan paint jer. Belambak-lambak tab aku bukak. Lepas segala cubaan aku untuk edit header failed, aku bantai edit coding sampai blog jadi begini. Kesian kan T__T

Sekarang, header dah tak ada twitter update. Malas nok aku bukak Twitter hari-hari. Header sekarang adalah menggunakan nama sendiri. Ni kira macam perjalanan menuju kematangan lah ni. Sebelum ni ada member complain, blog aku terlalu kebudak-budakan. Hadoi kenapalah taste aku macam ni. Ni blog dah tukar warna pun, aku bantai warna baby blue. Hehe eh btw design blog ni adalah tulus dari naluri sendiri aw. Jangan pulak kata aku tiru idea blog The Pink Gajah Story. Warna blog Sis Ryna tu warna electric blue. Blog ni pulak baby blue. Dan.. semestinya header blog beliau lebih gojes daripada blog buruk ni T___T *jeles*


Header nama sendiri tu~!
HAHAHA :p

14 comments:

  1. nice blog...kite pown salin kulit gak..huhu

    ReplyDelete
  2. @Cik Mila
    hehe thanks! nti sy pegi blog awk plak :D

    ReplyDelete
  3. lawaaaa,,jeles nye,,warne sgt soft :)

    ReplyDelete
  4. comellll.btw sudi lawat belog huduh hanan.hahaha

    ReplyDelete
  5. @twinkle twinkle
    hehe thanks. sblm ni xpenah minat warna biru. tp kali ni jatuh hati dgn baby blue :D

    ReplyDelete
  6. @Han Hanan
    thanks! ala jgn kate cmtu. blog hanan pun comel lah dear :)

    ReplyDelete
  7. Sejuuuukkk je mata memandang ... Napa pilih tukar dari pink ke biru ? Feveret kaler ker? Hehehe

    ReplyDelete
  8. @AdiaLuze
    haha xtau nape tbe2 teringin nak guna warna biru pulak. huhuh nice kan warna die. sejuk je. lg2 dgn adenye salji tu. haha

    ReplyDelete
  9. comellnye..jelezzzzzzz ct..

    ReplyDelete
  10. wow blue. awesome sama dgn blog i biruuuuuuu :D

    ReplyDelete
  11. @ct mysera^^
    ala xde bnde la nak jeles. blog ct pun lawa jugak :D

    ReplyDelete
  12. @wannurfazrini
    yup! same warne mcm ur blog kan? :D

    ReplyDelete
  13. nice laa. soft jea colour :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...