Monday, June 20, 2011

M&M's Election! Pilih Karakter M&M Kegemaran Kamu!

Aku sure korang semua dah tahu pasal ni kan? Hehe so aku pun malas nak cerita banyak. Untuk tahu secara detail pasal ni, boleh refer kat blog The Pink Gajah Story~♥ dan blog Cik Epal. Dorang dah cerita secara detail pasal election ni.

Cuma dalam entry ni, aku nak promote yang aku sekarang dah jadi embassador untuk M&M warna kuning. Haha tada!! M&M kuning ni karakter dia sangat naif. Kira macam lurus jendul bendul lah. Aku buat voting test, dan aku dapat M&M kuning. So apa lagi, terus dengan rela hati jadi duta M&M kuning dan guna gambar bawah ni kat default picture FB. See.. semangat tu harus ada ;)



Kdt pic: Cik Epal :)


M&M's USA

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...