Saturday, July 09, 2011

Koleksi Header Blog Aku Yang Serius Merepek

Header ni bukan aku design. Aku google je. Lepas tu aku tambah Oh Ninie!

Header google. Just tokok tambah apa2 patut.
Trademark adalah tak tahan -.-'

Malas nak ulang..





Paling suka yang ni! Button tu macam smarties :9




Bila aku mula pandai guna paint. Hoh pandai katanyaaa
Header ni pernah dikatakan hodoh T__T

Tak tahu motif burger sebijik -.-'

Ok ni dah mula buat header guna Powerpoint.
Bhaha ape ke pelik bebeno ko ni anis.







Atas ni semua guna Powerpoint. Tiap kali lepas buat, aku print screen lps tu edit kat paint :B

Baru download Photoscape. Makin maju nampaknya.
Haa~~

Akhirnya! Header comel pertama! :D


Header paling cekci. Aumm~~!


Kali ni dah serik guna nama Oh Ninie!
So new branding. Guna nama sendiri. Keh3..

Header sekarang. Tapi aku tukar bubble atas tu jadi aku punya twitter update.
Makin matang tak? Err..

p/s: Header di atas bukan freebies. Hahahah waklu ah anis -.-'

8 comments:

  1. wahh byk gila collection, rajin wat header.

    ReplyDelete
  2. @Ayeem Jemain
    kan~~~ akan dtg, header flash plak. nak try wat sndr. haha kidding ;D

    ReplyDelete
  3. @wannurfazrini
    masa zaman ketagih blog dl, mmg rajin gila design header wlupun sumenye buruk ;D

    ReplyDelete
  4. saya lagi noob bab buat header nie..huhu

    ReplyDelete
  5. @Anies Anessa
    huhu xpe, slow2. ninie pun noob jgk dl. sume merapu2 je. hehe

    ReplyDelete
  6. banyaknya,,,rajin betul! tapi yang third last tu mmg comel la coz pink..hihihi.


    -->Ramadan: Allah IS MOST MERCIFUL & COMPASSIONATE!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...