Tuesday, August 16, 2011

Must See! FEATURED BLOG :)

This post untuk promote blog member member ke? dan promote ehmm tak tahu nak describe sebagai giveaway ke apa. Huhu maybe kad raya giveaway kot. Hehe.. 

Untuk blog pertama ni, ehm aku puas dah suruh beliau promote url blog beliau di FB. Tapi beliau degil. Aku ada blog, dia pun nak ada blog. Tapi sekarang terbengkalai. Hope you guys bolehlah cekidaut blog beliau ni. Baru berjinak-jinak dengan blog katakan. Mana tahu bila follower bertambah, beliau makin semangat blogging? :D  Oh ya, blog beliau aku yang edit. Tu yang bersungguh aku promote ni. Hihikss :3

Click HERE


Dan, sempena raya ni korang tak nak ke kad raya? Alahai siannya.. Sekarang ni bila ada orang nak bagi, apa salahnya grab peluang tu ye dak? Hihi aku dah dapat kad raya dari doktor wannabe ni. Hehe thank you Dr. Amirah Farhana! Tahun depan bagi lagi ye!


Comei kan blog beliau?


Sila jeles sebab aku dapat e-card raya :B
Kalau nak jugak, click SINI


6 comments:

  1. terima kasih sayang :D sorry kalau kad tak lawa..boleh request kaler kalau nak tahu :D

    ReplyDelete
  2. @Dr. Amirah
    xpe2, dah dpt ni pun dah ckp bagus. hehe no biggie ;)

    ReplyDelete
  3. @Amirrah Zawani
    ahaaa.. i xreti lah nak buat kad raya ni. huhu klu nak, blh request kat future doc atas ni ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...