Monday, August 22, 2011

Removed Blog's Page & My New Tumblr

Tajuk tolong jangan mengundang sangat pls? Hehe ada 2 story je nak share sini. My blog sekarang dah tak ada fanpage fanpage katanyaaa. Fanpage tu masih wujud, cuma sekarang aku dah taknak letak button dia kat blog. Sekarang baru sedar yang benda tu bukan ada function. Aku ni bukan jenis mesra alam. So memang tak lah nak update apa-apa kat situ. Dalam masa terdekat ni, page tu akan saya remove. Pada yang pernah like page tu sebelum ni, trimas banyak-banyak. Maaf kalau sebelum ni feed dari page tu pernah menyemakkan news feed FB korang ^.^v

RIP :'(

Second story, sebelum ni aku tak pernah heran nak buat tumblr. Tapi hari ni entah kenapa tiba-tiba jek nak sign up. So tanpa pikir panjang, terhasillah sebuah tumblr yang diberi nama 'Dear diary'. Sebelum ni nama tumblr 'Anisshu'. Tapi lepas kena complain kelakar, terus haku tukar nama dia tacing

Click HERE to enter

Buat masa sekarang masih noob pasal tumblr. Tak discover macam-macam blog/tumblr yang menarik untuk di follow. Hope you guys boleh suggest links yang best dan kawaiii..~ Huhu selamat sahur. Assalamualaikum :)


6 comments:

  1. I love tumblr. :)
    Tumblr is fun. See u there.

    ReplyDelete
  2. tumblr cik scya tak aktif -.-

    ReplyDelete
  3. @Scya Lollita
    alalala.. hehe xpe sume bnde ada pasang surut dia :)

    ReplyDelete
  4. follow me!

    mirahanastory.tumblr.com :)))

    ReplyDelete
  5. @Dr. Amirah
    done following u dear. hehe ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...