Thursday, August 18, 2011

Rilakkuma (GAMBAR)

Rilakkuma berasal dari perkataan Jepun. Err yeke Jepun ke Korea entah. Keliru jap -.-'  Rilak, maksudnya rileks. Kuma maksudnya beruang. Haha suka hati bagi maksud. Tapi kuma tu aku sure maksud dia beruang. Tang rilak tu je agak was-was. Tapi abaikan tu semua, yang penting beruang di bawah ni adalah sangat rileks sampai aku naik geram nengoknya.

Jom cuci mata petang-petang ni. Nak tengok gambar makanan, kang terliur pulak. So senang cerita kita layan gambar beruang yang rileks ni jelah :D




































Rilakkuma paling comel, JENGJENGJENG
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ehem sama comel tak dgn couple Rilakkuma atas tu?
Haha ok dah tak comel dah entry ni #kbai


p/s: Pada yang berkenaan, minta maaf muka awak kena blur. Hihiksss :3


Picture Credits: Cherrybam


10 comments:

  1. memang comel sgt2 ! waaa betul lah tuu rilak tu rileksss *muka xbesalah :P

    ReplyDelete
  2. @Liyana Lunia
    betul eh rileks? bkn santai? haha beruang yg santai. ohsem btol nama melayu dia. haha comel kannn :D

    ReplyDelete
  3. wowww comel lahhh. tak nah kenal pun!

    ReplyDelete
  4. @wannurfazrini
    hehe comel sgt2. ni pun br tau lps tgk gmbr2 dia kat cherrybam. geramm!

    ReplyDelete
  5. hoho comelnya baru tahu nama dia :)

    ReplyDelete
  6. @twinkle twinkle
    hehe sgt2 comel. geram tgk patung2 dia. muka innocent je.. ;)

    ReplyDelete
  7. i think betul kot words tu from jepun sbb bila sebut bunyi cam jepun je. hehe. comel la! i pun geram tgk! :)

    ReplyDelete
  8. tb2 trasa jeles la pulak...
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. @asfira aminuddin
    hehe rsnye btol la kan jepun? huhu comel gila stuffs dia. lg2 yg patung tu. so cute!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...