Saturday, August 27, 2011

Short Update




Kredit: Abe Ayam

Now im updating my blog from my new laptop. Lappy lama dah rosak. Baru guna 2 tahun dah rosak. Nampak tak betapa ganasnya aku guna? -.-' Sebab lappy ni masih baru, so take time jugak untuk paham dia. Mood nak update blog pun dah kurang sebab folder yang ada gambar best-best semua kat lappy lama :'(

Esok aku maybe akan busy sehari suntuk pergi rumah atuk, lepas tu spending time for a last minute shopping. Monday morning, akan balik kampung ke Negeri Sembilan. Siapa sini orang nogoghi? Moh lah datang kampung den kek pilah tu. Ekeke..

A week after raya, i will register for my degree course in UiTM Shah Alam. Haih tamat jugak cuti 6 bulan. Berkat 6 bulan cuti ni, makin naik badan aku. Tadi med check up, berat bertambah dari 58 kg ke 64.5 kg. Ketinggian, makin pendek. Dulu 158 cm, tadi ukur, 155 cm. Wadde?? -..-

Senang cerita, blog mungkin akan di update semula lepas aku habis orientasi nanti. Dalam 2 minggu blog akan bersawang *tangan ke dada, mata ke atas*. Ehmm tu je nak bebel. Akhir kata,

HAPPY EID MUBARAK TO ALL MUSLIMS dan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 54! :D




12 comments:

  1. saya pon akan masok u seminggu lepas raya..adoi malasnya...

    gud luck ek di tempat baru

    ReplyDelete
  2. selamat hari rayeee.. :)


    http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/kuih-cornflakes-bermadu-dan-ikan-bakar.html

    ReplyDelete
  3. @Anies Anessa
    huhu same lah. dah lama sgt dok umh smpai rs malas plak nak blaja. time sekolah dl pun xde cuti panjang cmni. hehe pape pun, gudluck kat u nti :D

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya ninie..
    eh nanti duduk shah alam boleh lah kita kuar :)

    ReplyDelete
  5. @Amirrah Zawani
    hehe jom2! mkn abc kat seksyen 2 :D

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya
    Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  7. @Hiddy Asri
    hehe selamat hari raya.. maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  8. uyoo kat kampung ada salji haha. selamat hari raya ninie. maafkan salah silap yaa

    ReplyDelete
  9. @Ayeem Jemain
    ahaa salji tu nak feeling2 salam prantauan gitu. ohh selamat hari raya kat ayeem jgk. klu i ade slh silap pun hrp dimaafi ;)

    ReplyDelete
  10. Salam Aidilfitri :)
    maaf zahir dan batin, semoga ceria2 selalu. :)

    ReplyDelete
  11. @mira
    selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...