Monday, September 19, 2011

Culture Shock

Lagi 30 minit nak gerak pergi faculty. Petang ni ada kelas ekonomi pulak. Seriously bila masuk degree life ni, aku macam culture shock sikit. Maksud aku bukanlah aku jadi kutu rayau, balik 2-3 pagi macam tu. No, no, no. I baik hokeh. Kejutan yang aku alami ialah course yang aku tengah ambil ni.

Selama ni aku lagi selesa dengan Bio. Lantaklah kalau kena hafal berapa banyak fakta pun, at least aku enjoy sebab ada kena mengena dengan benda hidup. Tapi sekarang kena belajar pasal benda yang related dengan computer. Belajar coding, programming.. Gosh apa benda aku belajar ni. Kadang-kadang rasa nak nangis pun ada :'(

Kalau dulu, setiap kali masuk lab kena pakai lab coat. Tapi sekarang aku kena masuk computer lab. Ko giler nak pakai lab coat putih tu untuk pergi comp lab?? Huaa rindu lab dulu yang penuh dengan chemical, lab yang ada paip tu semua :'( 


Banyak wayar siaaa~ T___T


4 comments:

  1. mmg betul2 nyimpang. anyway goodluck!

    ReplyDelete
  2. No worries. 4thn belajar nanti mesti boleh biasakan :)

    ReplyDelete
  3. @Ayeem Jemain
    ni bkn dah jauh menyimpang. ni dah tersesat jauh dah ni. adehh sedih btol lah

    ReplyDelete
  4. @Liya Laa
    hehe ok. insyaAllah, doakan eh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...