Tuesday, September 13, 2011

Entry Pasal Makanan

Sekarang tengah free gilaa.. Kelas sampai tengah hari je. Petang ni mati kutu tak tahu buat apa. Nak tidur, bilik aku betul-betul kat tepi jalan yang superbusayy. So cane nak tidur tu? :/ So tanpa membuang masa, aku nak update blog. Nak cerita pasal makanan. Aku dan abg randy sukerr sangat makan. Eh yeke? Rasanya aku sorang je kot. 2 minggu lepas sebelum masuk UiTM, kami pergi berkaraoke kat Neway, Times Square. Best karaoke kat situ sebab dia charge per person. Nak murah, datang antara pukul 1-3 petang weekdays.

Untungnya karaoke kat situ, each person akan dapat minuman dan makanan. Karaoke, sorang 2 jam. So kalau 2 orang? 4 jam lah kena melalak sampai pecah anak tekak -..- Moh layan gambar ;)

 Aku makan sandwich, dia makan chicken chop.
Add RM 9 more -.-'

 Mango in Poppings lebih kurang camni nama dia
Ni bukan juice. Yang best, dalam dia
ada bulat2 kecik. Bila gigit, ada juice keluar! :D

Yang aku gigit tu lah bendanya.
Alolo comei muka -..-

 Camwhore sorang-sorang. Hehe

Lepas karaoke, kami pergi Pudu Sentral. Homaiii.. Pudu dah santek uollss. Tak de lagi dah tempat menunggu yang panas sampai boleh buat ketiak banjir. Yang ada sekarang ialah Pudu Sentral yang amat selesa. Ko nak tidur kat atas lantai pun boleh. Gambar bawah ni level kaunter tiket. Serius selesa ya amat.



 Meluangkan masa berkualiti di Pudu Sentral :B

Ok tu cerita 2 minggu lepas. Ni pulak cerita Ahad lepas. Pagi Ahad aku balik rumah. So jumpa lagi my abg randy. Wakiki.. hari tu dia terpaksa layan selera aku yang sibuk nak makan Blueberry Cheese Cake kat Secret Recipe. Hmm takde lah sedap pun. Masam ada lah :/ Aku order Choc Blueberry Cheese Cake dengan Iced Chocolate. Dann.. aku juga mengada order burger Kid's Meal. Kids ker?? tangan ke dada, mata ke atas.

Kek dan air. Nomnom :9

 Alololo comei burger. Tapi kentang banyak minyak.
Nak muntah aku makan.

 Si natural beauty tengah makan pengsan

Secret Recipe to Happiness. Ekeke ;)

Entry macam tak ada hala tuju je. Ni semua sebab bosan. Layan jelah. Huhu #kbai :D


4 comments:

  1. secret recipe sedaaap :) sukaa sukaa

    ReplyDelete
  2. tak suka pg karoke.. sbb i takkan nyanyi.. malu suara tak sedap.. haha!!


    secret recipe... teringat zaman kerja situ dulu.. =_=

    ReplyDelete
  3. @noorcahaya
    choc indeulgence je best. yg len sume kureng :/

    ReplyDelete
  4. @Amirrah Zawani
    sore i pun xsedap. tp hentam je. dah byr mahal2. uhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...