Sunday, September 11, 2011

Mahasiswi UiTM

Title kalau tak #mengundang memang tak sah untuk blog ni. Hehe.. ok Assalamualilum uolss. Sorry dah lama tak update blog sebab this week busy dengan orientasi atau kat UiTM dipanggil Minggu Destini Siswa (MDS). Dah kata orientasi, of course la memenatkan. Takkan la bertenaga pulak :B

Intake untuk degree kat UiTM Shah Alam 2504 pelajar *refer kat Buletin MDS. Ramai kan? Untuk intake September ni, kami beruntung sebab kami berpeluang guna dewan baru! Kalau sebelum ni selalu guna Dewan Sri Budiman atau Annex setiap kali orientasi, tapi untuk batch kami, kami guna Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC). Dewan tu sangat cantik dan besar. Bangga sebab UiTM Shah Alam ada dewan yang kelassss macam tu ;)

For this first week, so far so good. Mula-mula risau jugak kalau tak dapat blend dengan surrounding kat sana. But so far, Alhamdulillah. My roommates sangat-sangat baik. Tak banyak gambar pun untuk minggu orientasi ni. Nak tengok rupa DATC tu secara menyeluruh, silalah google. Sat gi cheq nak tidoq. Orientation week cuma dapat tidur 2-3 jam je. Lepas tu kat DATC mulalah 'berzikir'. Huhu esok nak rushing pergi fakulti untuk tengok jadual kuliah. Doakan semua berjalan lancar. Toodals! :D






DATC


p/s: Macam ada yang lain pada aku kan? #kbai


6 comments:

  1. amik dip or degree? sy dip kat uitm kuala pilah.... sem depan habis dip
    pastu ingt nak sambung kat shah ala.. wah esarnya dewan.. suka!

    ReplyDelete
  2. seronok tak orientasi awak?
    orientasi saya,bole je laa

    ReplyDelete
  3. yg gambar first tu sume orang pkai tudung corak same eh? uitm kasi ke?

    ReplyDelete
  4. @bella hamzah
    degree. hehe klu kt kuala pilah under fsg, leh further kat shah alam degree ni ;)

    ReplyDelete
  5. @Anies Anessa
    orientasi memenatkan. sgt2 memenatkan :'(

    ReplyDelete
  6. @ramlah melaram
    yup sume girls dpt tdg mcm tu. laki plak dpt tie warna purple. batch ktorg xdpt baju batik pun ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...