Wednesday, September 21, 2011

My Awesome Dad

Baru berapa hari tak balik rumah, dah rindu dengan family. Hehe bond saya dengan family memang kuat. Walaupun life kami sekeluarga sederhana, tapi parents aku akan cuba sedaya upaya untuk fulfill kehendak anak dorang ni. Fyi, my parents jarang nak marah anak-anak dorang ni. That's why my parents nampak awet muda. Tehee.. my dad dah 50++ tapi still nampak hensem. Peh bangga kejap. HAHA motif? -..-

Abah buat muka penat.
Pipi aku plak kemain naik mcm br lps suntik botox.


p/s: So guys, apa tunggu lagi? Say hai to bakal bapak mentua #kbai


6 comments:

  1. Hai abah ! ekeke. Kita pun dah lama tak jumpa abah kita .. huhu

    ReplyDelete
  2. @Akim Iqbal
    nape mcm tak iklas je ckp hai tu? huhu

    ReplyDelete
  3. @Ailyl Rozanna
    whaaaa ailyl comment lah. huhu yeahh abah kita pun minat ailyl jgk. hehehe ;D

    ReplyDelete
  4. hehe . xdela mcam suntik botox . well , cute apeee =)

    ReplyDelete
  5. @amy syahirah
    pp dasat sgt naiknye. huhu btw thanks ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...