Sunday, October 16, 2011

Envy Much?

Let's make things crystal clear right now. Haishh sebenarnya saya tak berapa suka bila orang pertikaikan design blog ni. Punyalah gigih saya bersengkang mata edit sana sini, awak kata saya ciplak pulak. Waddefuu saya ciplak blog orang? Kalau betul saya ciplak, tak hingin saya letak credits untuk header graphic dengan background blog ni.

Kalau masih tak percaya, boleh rujuk tutorial saya. Kalau tuto tu bukan saya punya, saya WAJIB letak credit pada owner tuto tu ataupun link terus ke tuto dia. Sepanjang saya blogging, ni kali pertama orang kata saya ciplak. Entah apa benda yang saya ciplak? No idea. Zzz -.-

So, envy much with my background? Here u go, click here. Envy much with the header graphic? Here go, Cherrybam. Sebab saya tacing, terus saya edit shoutbox saya. Saya kecikkan height shoutbox tu. Puas hati haku. HAHAHA :p

Ohh fyi, maybe korang rasa saya ada ciplak mana-mana blog sebab saya sangat suka dengan template Nabihah dengan Nazihah Anuar. So maybe ada yang sama kot. Dorang guna blogskin, saya guna minima template. Teringin jugak sebenarnya nak guna blogskin. Tapi saya rimas tengok coding dia. Hee~ Back to topic, saya jadikan blog dorang ni sebagai inspirasi untuk cantikkan blog dan lebih penting, kemas (─‿‿─)

Macam tak ada kena mengena :3

2 comments:

  1. kite rasa la kan,mane2 template pon lebih kurg sama,tak kire la org lain pkai blogskin,ninie pkai minima & kite pkai picture window,tpi nmpak lebih kurg je bentuknye.ikut kt la nak design bentuk mcm mane kan.ingt senang ke nak edit2 coding die.kdg2 smpai terlupa2 mane coding yg kena ubah semua =,=" (tibe2 emo,heheheh)

    ReplyDelete
  2. @❤NazirahMoktar❤
    hehe tau xpe. pusing2 pun design mcm tu jgk yg kita jmpe. xpe lah, maybe org tu br lg kot dlm dunia blog ni. tu yg dia kata ninie ciplak mana2 blog tu. hehe <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...