Tuesday, October 25, 2011

Taanjat Gegerl

Dua hari lepas taanjat betol gegerl aw sebab tak pasal-pasal je gegerl kena sound kat shoutbox, katanya header gegerl dengan header dia lebih kurang. Bila gegerl tengok blog dia, ohh rupanya gambar header yang sama. Dia pun guna gambar pompuan letak kepala atas meja tu (?)  So sebagai insan yang lemah, gegerl pun baru berkesempatan menukar header pada hari ini.

Maklumlah, gegerl ni kan student berkaliber. Memang tak ada masa sangat nak menghadap photoshop 24/7. Phuii.. la ni gegerl free, so gegerl pun tukarlah gambar header gegerl. Gambar header ni gegerl search masa kat comp lab. Ni yang untung jadi student sc comp. Bila lect tak ada, mulalah mengGoogle benda bukan-bukan :3  Lepas search, terus copy and save dalam pendrive. Lupa dah gambar tu amik kat mana. Tapi yang gegerl tau, gambar ni from deviantart. 

Pada adik tu, sorry kalau adik rasa akak meniru header adik. Seriusly akak tak tahu langsung adik pun guna gambar tu untuk header. Akak dah guna header tu sejak 2 minggu lepas. Akak tukar sekali dengan template. Kalau tak percaya, ni entry tu HERE. Kebanyakan graphic dalam blog ni akak memang amik dari cherrybam sebab akak kenal cherrybam tu sejak zaman myspace lagi. Pernah jugaklah 2,3 kali duduk semeja minum kopi dengan owner dia kat warung Pak Munawer dulu :p

K lah, susah betei nak memuaskan hati semua pihak. Kalau ada benda dalam blog ni yang korang rasa sama macam blog korang, maafkan jelah. Maybe taste kita sama. Blogsphere ni kalau pusing-pusing pun jumpa benda yang sama jugak kan. So maafkan saya :'(




6 comments:

  1. ninie oh ninie..kt pon byk la jumpe gmbar header ninie tu & kt pon memg ada visit pon blog adik tu minggu lepas.tpi kt tak rasa meniru pon sbbnye merata celah internet ada gmbar tu.dlm bherrybam ada,dlm tumblr ada,dlm favim pon ada kt jumpe.sbb gmbar tu dah dishare kat merata site.kalo sma tu nak buat cam mana,bkn kt yg draw gmbar tu.skrg kan popular drawing girl tu,merata org cari,kt sendiri pon cari.pastu kalo sama,budak ni claim kt amik kat die,jatuh kt xkredit die.as example la gitu.hihi..pnjang tak.wakaka

    ReplyDelete
  2. @♛ NazirahMoktar ♛
    huaa pnjg komen dia. huhu boleh dpt award ni :D ehm btol tu. tp ninie jnis malas nak panjangkan cerita. so mengalah jelah. budak2 kan. so kite pun layankan jelah. huhu btw thanks for da comment! sejuk sikit hati ni :')

    ReplyDelete
  3. sabo la... sy da jengok belog budak tu.. ada macam sikit poyo.. hee.. xpe3.. sabar ehh gegerll

    ReplyDelete
  4. @PinQib
    xbaik kate dia poyo. huhu biar lah dia.. klu ninie umur mcm dia pun agak sentap jgk ble jmpe bnde yg sama mcm blog kita. xpe2, let her be. kita yg matang ni beralah jela :>

    ReplyDelete
  5. olololoo,,namo cedey2 ye!
    mak saye pesan kite kena beralah dgn budak2..hihihi. XD

    ReplyDelete
  6. @Hashira Yusoff
    ahaa betul2. mak kite pun ajar kite kne beralah dgn budak2. mwehehehe~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...