Wednesday, November 30, 2011

#cancer



Selama ni aku tak percaya dengan horoskop. Tapi bila baca tweet dari ForTheCancers ni, aku rasa "OMG kenapa semua sama macam perangai aku ni? :O"  Kebanyakannya sama lah. Ada jugak yang tak sama. Aishh kalau semua nak sama je, susahlah. Takkanlah 1 juta orang zodiak cancer, so 1 juta tu perangai sama. Creepy pulak :/  Berdasarkan apa aku baca, cancer padan dengan Capricorn ke Scorpio entah. Bab jodoh ni, aku tak percaya :p Bawah ni aku printscreen criteria cancer yang ada pada diri aku. Hehe anda pula bagaimana? :D


 
Betul. Aku agak susah nak ingat bila baca. Tapi aku senang ingat bila tengok orang buat sesuatu benda tu. Contohnya, aku boleh ingat steps untuk solve soalan maths bila aku tengok member aku jawap soalan tu. Err tapi bila lecturer tulis kat depan, kenapa aku payah nak ingat? -.-'


Sangat betul. Aku bukannya tak suka bergaul dengan orang. Tapi aku tak reti nak blend bila aku dalam satu kumpulan yang ramai. Sebab tu aku prefer diam je  T__T


Betul jugak. Hehe kalau baca horoskop Cancer, kitorang ni memang jenis emotional. Tapi emotional kitorang tak de lah terlalu menunjuk. Aku memang jenis senang sentap. Tapi aku simpan dalam hati. Bila marah, aku tak sound orang tu. Tapi ekspresi muka aku menunjukkan segalanya. Sengihlah macam mana pun, muka tetap kelat jugak. Sama jugak bila aku tengah sedih. Tapi kalau tak tahan sangat, bocor jugak tangki air mata ni  :3


Cancer memang terkenal sebagai pengota janji. Haha LOL. Seingat aku, bila aku janji dengan orang aku memang akan tunaikan. Eh betul ke? Anda rasa bagaimana? :p


Patutlah aku suka buat kerja sendiri. Rupanya horoskop aku benci projek berkumpulan. Biasanya kalau ada apa-apa group assignment aku lagi suka start dulu. Aku akan cari info dan buat draf. Selanjutnya baru aku serahkan kat group member untuk continue the rest. Hm macam selfish je ek?

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...