Thursday, December 29, 2011

1st Fanfic


Holaa.. ni page khas untuk my fanfic. Tajuk fanfic ni, KARMA. Kenapa 'Karma'? Yeah I know, tak ada istilah karma dalam Islam. Tapi bila kita dengar perkataan tu, orang akan terfikir 'what goes around comes around' kan? Itulah yang cuba aku sampaikan dalam cerita ni.

Latar cerita ni aku ambil latar persekolahan. So maybe senang korang nak gambarkan. Minta maaf kalau membosankan. Hope you guys can drop any comment so that I can improve my writing. Lama tak menulis ni. Rasa kejung (baca: kejang) tangan dan kepala. Haha.. So here goes:

Karma: Part 1
Karma: Part 2
Karma: Part 3
Karma: Part 4
Karma: Part 5


Iklan: Nak rambut yang khelassss uollss sempena tahun baru? Jangan risau, ni salon professional yang conduct. Gerenti tak menyesal. Meh CLICK SINI untuk cekidaut!


2 comments:

  1. heee.. da bace part terbaru.. Ok Ok.. tapi kalau boleh... emm.. saya lg suke kalau sedikit3 perwatakan, macam rupa dijelaskan.. __^^

    ReplyDelete
  2. pinqib: huhu tq sudi komen. hm ni cerpen lama. semua dah siap tulis. maybe cerpen akan dtg ninie akan describe detail lg psl perwatakan dia ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...