Friday, December 16, 2011

Blog Ini Sudah Tiada Shoutbox

Aku baru tahu yang next year, shoutmix will no longer offering free service. Haiyo sekarang semua benda pun nak bayar ke? Aku usha plan dia, paling murah $0.99. Berapa ek kalau convert Malaysian currency? Huhu aku malaslah nak bayar untuk benda remeh cenggini. Shoutmix aku bukan banyak sangat orang tinggal footprints. Banyak spam je. Aku benci kot dengan message spam ni -.-'

Ye, selain shoutmix ada alternative shoutbox lain macam cbox. Tapi aku tak berapa gemar cbox. Sebelum ni aku ada account cbox. Tapi dah lupa password. Zz.. Sekarang blog ni dah tak ada shoutbox. Shoutmix aku dah permanently delete dan aku dah malas nak sign up apa-apa shoutbox. Bagi aku shoutbox ni more to accesories blog je. Heh yeke? ^^v

Sebelum aku delete shoutmix tu, sempat jugaklah printscreen something.

Ko hade?? Takde kan? HAHAHA #kbai

p/s: Lagi bagus kalau lepas ni FB pun kena bayar. Kurang sikit gejala2 curang kat FB. Wek

4 comments:

  1. betul2...kt pon baru baca psl shoutbox dah tak bgi free..cdg nak pkai balik cbox la..kalo fb kene bayar pon,tak kisah..rasa malas pon ada ngn fb.heheh

    ReplyDelete
  2. try tengok : http://ohhblouse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hah?? betul ke shoutmix kena byr lpas ni?? baru tahu la.. sob3..leceh la nk pkai cbox. x comel LOL

    ReplyDelete
  4. yup2 start tahun dpn kena bayar. klu tgk kat shoutbox tu, ada link 'shoutmix important notice'. huhu ninie klu bab byr utk bnde yg xpenting mmg liat sikit.tu yg padam terus. hehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...