Saturday, February 18, 2012

The Power of Beauty




Gambar pertama, aku masih mampu bezakan muka dorang. Gambar kedua, terus fail. Tension sebab aku gagal jadi peminat kpop. Heheh peace! Satu je nak kata, bersyukurlah kita sebagai Islam kerana kita mampu terima wajah kita tanpa perlu plastic surgery 

(☞゚ヮ゚)☞ ☜(゚ヮ゚☜)
I told chaa!

5 comments:

  1. Pasal nak pemes, sanggup buat apa sahaja sebab dorang mana ada tanda halal haram sebab memang semua haram pun :D

    ReplyDelete
  2. shag: tu lah pasal kan. tp beruntungnya jd islam. kita boleh accept diri kita seadanya. mudah je kan islam ni ^^

    ReplyDelete
  3. dlm semua muka,muke jessica paling berubah..konpem ejeas muke..

    ReplyDelete
  4. jessica yg mana satu ek kat dua2 gambar tu? hihik xkenal T___T

    ReplyDelete
  5. jessica dlm gmbar first tu,bawah nombor 2 dari kiri..yg baju dia jenis tube tu..

    gmbar kedua jessica yg rmbut paling perang tuh,sebelah kiri tengah tu..

    kalo tgk gmbar mula2 dorg debut dgn skrg,memg nmpak dia ubah..heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...