Wednesday, February 29, 2012

Untittled



Puas hati sebabb.. blog dah santekk. Wuu santek ke? Tapi ok lah kan sebagai penaik semangat untuk mulakan sem baru ni. Hm kenapa macam tak ada kaitan je antara semester baru dengan design blog ni? Ehm abaikan. Dah lama sebenarnya cari blogskin yang design dia ala-ala minima template. Tapi kebanyakan yang aku jumpa banyak yang warna terlalu pastel dan tulisan kecik sangat. Haih tak puas baca kalau tulisan terlalu kecil dan terlalu pudar warnanya. Khelass betul ayat aku kebelakangan ni -.-

Btw, banyak benda kena settle sebelum daftar kolej Sabtu ni. Nak settle yuran pengajian, yuran kolej etc. Tentang jadual, not bad jugak jadual sem 2 ni. Hari Isnin dengan Selasa padat ya amaatt~ Tapi sebagai pelajar berkaliber, saya redha demi segenggam 4 rata. Sila doakan. Amin.. :D

Dann bila nak start sem baru ni la banyak movie best-best. Nak nangis boleh? Ghost Rider pun tak sempat tengok lagi. La ni tengah nangis-nangis nak tonton Beauty & The Beast (3D). Haha nangis tu tipu je. 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...