Friday, April 06, 2012

Monolog



Bila lihat orang lain bahagia dengan pasangan masing-masing, aku rasa cemburu. 
Aku? Aku pun pernah bahagia. 
Tapi dululah.. 
Sekarang, entah. 

Kalau bahagia pun aku tak tahu aku dibahagiakan atas dasar apa. 
Dibahagiakan atas dasar sayang atau atas dasar so call 'friends'. 
Susah untuk lepaskan sesuatu yang kita dah bertahun-tahun terbiasa.
Bermacam nasihat aku terima tapi semua tak masuk kepala.
Aku tetap degil untuk 'Set Fire to The Rain'.

Akhirnya aku tetap macam ni.
Tertanya-tanya dengan kebahagiaan masa depan sendiri.
Aku rela walaupun kadang-kala diri dilayan macam aku ni tak bererti.
Digelar macam-macam tapi langsung tak memberi kudis di hati.
Apa pengakhiran kisah aku ni ya? :/


6 comments:

  1. besabarlah akk,,kebahagian kite akn tibe pada mase nye nnti :D

    ReplyDelete
  2. heee.. kebahagian tibe bile da kahwin... br syok

    ReplyDelete
  3. heyyy..u know what? u should enjoy being single..hehehehe..

    sy pun tengah single ni. Tapi, tak fikir banyak pasal relationship yg lepas. Rasa happy je dgn kehidupan sekarang. banyak benda boleh buat. dah tak payah pening2 nak gaduh ke terasa ke apa. u muda lagi laaa..enjoy je dulu.

    ReplyDelete
  4. sabar separuh dari iman. ^^

    ReplyDelete
  5. sabar separuh dari iman. ^_^

    ReplyDelete
  6. bangkitlah..tanamkanlh rs positif dlm diri. chewah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...