Tuesday, April 24, 2012

Sehari Bersama Girlfriend

Assalamualaikum..~ Lama betul tak post kat blog ni. Sekarang dalam minggu cuti midsem. So adalah masa untuk menaip kat sini. Fuh banyak betul dugaan yang berlaku sepanjang minggu lepas. Selalunya makin dekat dengan cuti, masa tu lah lecturer berebut-rebut nak buat test, quiz, presentation bla3.

Now, aku boleh tarik nafas dengan lega sebab tengah cuti seminggu. Wohoo dan cuti kali ni sangat best sebab aku meraikan cuti dengan handphone baru. Mwehehe hari ni hang out dengan Kamilah pun asyik nak bergambar je. Kuat camwhore jugak aku ni rupanya  T_____T


Hai, Ninie nak jalan2 ni! *sambil buat 
posing paling hits untuk musim panas kali ni*


Introducing my partner in crime, Kamilah :D


Tempat yang ditujui selepas selesai menonton movie Lockout yang erghh
buat aku tension je T___T


 Makan pasta *lupa nama*
Cafe ni memang santek uols. Harga pun kemain santek gitew..
Cik Ninie tak makan. Bila nampak harga terus Cik Ninie rasa nak diet.


 Susu Carrot Cik Kamilah.
Kelas ko Jah minum dalam jag. Huahua~


Kalau dah miskin tu, makan mushroom soup je yang mampu.
Ni pun ihsan side order Cik Kamilah. Bismillah~


Kemudian jalan2 dan terjumpa fake menu display kat depan restoran Jepun.
Dalam banyak2 makanan, gambar ikan bilis ni jugak aku nak ambik.
Kamilah agak keliru dengan motif gambar yang diambil O_O


Bila orang tak ada seni amik gambar. Tak ada fokus langsung  T___T


Hai awak, boleh ngorat? :3


Cantik kan? Kerusi itu?


Gambar candid. Serius tak tipu.
Sebab masa ni aku nak bergambar, tapi aku takut kena marah dengan security.
Nampak tak muka cuak atas tu?


Ok yang ni tak candid. Thanks Kamilah sebab ajar aku guna benda ni!
\(^.^)/


Sekian untuk laporan ohsem hari ini. Sekarang dah boleh mula siapkan soalan tutorial Calculus.


4 comments:

  1. gambar yang last tuh,edit pakai ape?comel la :)

    ReplyDelete
  2. gmbr tu amik kat photo booth yg comel2 tu. apa ntah nama bnde tu. pas amik gmbr kat situ, boleh edit2 kat booth tu terus. try carik kat tmpt2 game yg guna token :)

    ReplyDelete
  3. mira: hehe sedap dan byk! blh share 2 org mkn ;) tp yg bacon tu rasa mcm pelik sikit. tp my fren kata ok je rs dia. confuse :/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...