Tuesday, May 29, 2012

Angan-angan





Aaaa comel lah awak ni. Dah la kecik, mata besar, bibir kecik dan kepala bulat macam kelapa laut afrika -.-' Huhu mati aku kena sembelih dengan bapak budak ni kalau dia tau aku kata kepala anak dia macam kelapa laut. Haha.. Lagi 10 tahun ye anis. Tunggulah.. Nanti dapatlah bayi secomel ni. LALALA..

Kenapa 10 tahun? Hmm sebab bila fikir balik, banyak perkara nak kejar dalam hidup ni. Eceh.. aku nak beli rumah sendiri dulu. Aku mengimpikan sebuah kondo. Dan kondo tu mesti ada lift *dah kata kondo. Kenalah ada* swimming pool, gym, bawah dia ada supermarket, dan dekat dengan LRT sebab aku rancang nak naik LRT je pegi kerja. Huehue.. Axis Atrium macam menepati ciri-ciri tu ;)

Lepas tu nak beli Toyota Hybrid sebab aku ni pencinta alam sekitar dan aku agak kedekut nak isi petrol.  Mungkin 10 tahun akan datang kereta akan guna tenaga solar pulak kan? Eh ke dah ada? Hm.. Dan aku nak ada Master. Hamboii khelas angan-angan ko jah. Aku akan ajak parents aku duduk kondo dengan aku. Nak bagi dorang rest. Mandi-mandi swimming pool or exercise kat gym bawah tu. Hehek..

Ok cukuplah setakat ni perancangan masa depan aku. Stress buat assignment sebenarnya ni.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...