Sunday, May 20, 2012

Berjimba-jimbit Di Stadium

Stadium yang menjadi pilihan untuk dijimba jimbitkan ialah Stadium UiTM. Haha.. tu je keseronokan yang ada untuk mengisi minggu yang sentiasa busy ni. Pergi pun sebab terpaksa sebab nak dapatkan kupon wajib untuk dapat kolej sem depan. Motif awal pergi tu memang tak ikhlas langsung lagi-lagi aku. Dengan nak rush study untuk PBSM nye, nak gosok baju untuk prog KI nye lagi. Fuh.. Ni pun kesuntukan masa nak update blog. Tapi gigihkan tangan jugak sebab ada BE baru masuk. Haha kthxbai.

Bersama maskot Kuntum. Eh bukan.
Ni maskot kolej mana ntah. Puas kejar maskot lain tp semua lari.
Ni je jinak tak terbang-terbang. Huohuo..




Root beer 3 botol. Berpesta di tepi padang jap.


Lampu obor yang puhlease~ Api mak aku goreng pisang lagi
marak nyalaannya. Hah khelas giteww..


Gambar ni aku nampak kurus.
Memang tak dinafikan. Ekeke..





Sekian untuk laporan kali ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...