Friday, June 01, 2012

Untuk Pertama Kalinya..



  • Aku rasa give up buat coding
  • Aku rasa cuti seminggu ni tak cukup
  • Aku reti untuk risau pasal test :p
  • Aku rasa tak yakin dapat skor sem ni
  • Aku hilang minat kat subjek yang banyak menghafal
  • Aku kisah pasal pendrive aku masuk virus
  • Aku rasa disayangi. Huahua itu over :))
  • Aku rasa classmate aku adalah best. Walaupun kadang-kadang perangai masing-masing macam hantu
  • Aku teringin nak makan steamboat
  • Aku dah hilang minat edit blog
  • Aku dah hilang minat nak update selalu kat blog ni
  • Aku rasa apa yang aku taip ni adalah sampah =________=

Sekadar gambar hiasan

4 comments:

  1. Kenapa ni sayang? Jgn sedih2. Caiyok!

    ReplyDelete
  2. ckp pasal cuti..
    auni rasa dri zaman sekolah ag cuti x pnh nk ckup..terbawak ke zaman u pon x ckup lg..hehehe..
    tp bla dah cuti panjang...bosan gyla..huu..

    ReplyDelete
  3. liya: huhu mane ade sedih. stress je sbb xdpt siapkan assignment :'(

    auni: hehehe masa zmn skola dl mmg xpenah cukup sbb mase tu kerja skola xblambak mcm skrg ni. tp tu la kan, klu cuti panjang reti plak nak bosan. ni la dia manusia. huhu

    ReplyDelete
  4. huu jgn la begini kak nanie T.T.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...