Monday, September 10, 2012

KOLEKSI TERBARU KZNABIHAH BUTIK



Rasanya dah agak lama aku tak join mana-mana giveaway. Atau mungkin tak pernah langsung. Hehe kali ni nak cuba nasib. Aku jatuh hati pulak tengok pakaian yang dijual kat KZNabihah Boutique ni. Design yang up to date dan paling penting, warna yang ceria :D

Giveaway ni mudah saja. Nak tahu macam mana caranya? Jangan segan silu untuk jenguk website mereka okay? Mana tahu ada nasib boleh menang ke kan ;)


Antara hadiah untuk giveaway ni ialah:

1. Long Cardigan KZNabihah
2. Palazo printed leopard KZNabihah
3. Dress Adlena special design by KZNabihah



Tag 4 rakan:



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...