Sunday, November 25, 2012

Maggi Goreng Yang Kecundang



Semalam pulang ke rumah Ampang dengan harapan dapatlah merasa air tangan ibu. Huhu tapi end up makan masakan sendiri yang entah hape-hape. Asalnya mama kata nak keluar makan malam sama-sama. Tapi abah tiba-tiba tak nak pulak sebab nak tengok bola. Mama kata kalau lapar pergilah masak meggi kat dapur tu.


So lepas selesai buat sepah dapur, akhirnya terhasillah satu masterpiece! Habis jahanam rasa meggi aku. Dah lah banyak minyak, tawar pulak tu! What is this Anis?? Umur kau makin meningkat. Tapi masak meggi goreng pun tak reti? Dapur tu dah berasap-asap kau kerjakan, tapi atas ni je hasil dia?


Arghhhhhhhhh!  (╯°□°)╯︵ ┻━┻

2 comments:

  1. Haha . Wahh kak anis . Kite same la . Alaa takpe boleh belaja memasak kan . :) My mom pun blaja masak masa dah kahwin hehe

    ReplyDelete
  2. haha sepupu akak pun ade cmtu. sblm kawin tak reti masak. tp lepas kawin trus pandai. sampai makcik akak plak yg mntk resepi masakan kat dia. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...