Tuesday, May 29, 2012

Angan-angan





Aaaa comel lah awak ni. Dah la kecik, mata besar, bibir kecik dan kepala bulat macam kelapa laut afrika -.-' Huhu mati aku kena sembelih dengan bapak budak ni kalau dia tau aku kata kepala anak dia macam kelapa laut. Haha.. Lagi 10 tahun ye anis. Tunggulah.. Nanti dapatlah bayi secomel ni. LALALA..

Kenapa 10 tahun? Hmm sebab bila fikir balik, banyak perkara nak kejar dalam hidup ni. Eceh.. aku nak beli rumah sendiri dulu. Aku mengimpikan sebuah kondo. Dan kondo tu mesti ada lift *dah kata kondo. Kenalah ada* swimming pool, gym, bawah dia ada supermarket, dan dekat dengan LRT sebab aku rancang nak naik LRT je pegi kerja. Huehue.. Axis Atrium macam menepati ciri-ciri tu ;)

Lepas tu nak beli Toyota Hybrid sebab aku ni pencinta alam sekitar dan aku agak kedekut nak isi petrol.  Mungkin 10 tahun akan datang kereta akan guna tenaga solar pulak kan? Eh ke dah ada? Hm.. Dan aku nak ada Master. Hamboii khelas angan-angan ko jah. Aku akan ajak parents aku duduk kondo dengan aku. Nak bagi dorang rest. Mandi-mandi swimming pool or exercise kat gym bawah tu. Hehek..

Ok cukuplah setakat ni perancangan masa depan aku. Stress buat assignment sebenarnya ni.

Sunday, May 20, 2012

Berjimba-jimbit Di Stadium

Stadium yang menjadi pilihan untuk dijimba jimbitkan ialah Stadium UiTM. Haha.. tu je keseronokan yang ada untuk mengisi minggu yang sentiasa busy ni. Pergi pun sebab terpaksa sebab nak dapatkan kupon wajib untuk dapat kolej sem depan. Motif awal pergi tu memang tak ikhlas langsung lagi-lagi aku. Dengan nak rush study untuk PBSM nye, nak gosok baju untuk prog KI nye lagi. Fuh.. Ni pun kesuntukan masa nak update blog. Tapi gigihkan tangan jugak sebab ada BE baru masuk. Haha kthxbai.

Bersama maskot Kuntum. Eh bukan.
Ni maskot kolej mana ntah. Puas kejar maskot lain tp semua lari.
Ni je jinak tak terbang-terbang. Huohuo..




Root beer 3 botol. Berpesta di tepi padang jap.


Lampu obor yang puhlease~ Api mak aku goreng pisang lagi
marak nyalaannya. Hah khelas giteww..


Gambar ni aku nampak kurus.
Memang tak dinafikan. Ekeke..





Sekian untuk laporan kali ni.

Thursday, May 10, 2012

Wonder Burger


Buah hati baru. Im soo in love with these two :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, May 06, 2012

Preloved Blouse ♥


Preloved blose | RM 18 only | via Lassiehana Preloved
 ♥ 
- Condition tiptop dan sangat wangi! Rasa macam tak nak cuci je. Haha ;)
- Tengok kat kedai baju, agak pricey baju macam ni. Kat blogshop ni dapat RM 18 je :D
- Gonna be 1 of my fav clotheswear.
- Kesimpulan, saya pengguna bijak. Haha kbai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...