Wednesday, November 28, 2012

Gomenasai



Gomenasai for make you cry,
I wasn't intended to,
Go and find a new girl who's better than me,
I hope you success in your pursuit of happiness :)


Sunday, November 25, 2012

Maggi Goreng Yang Kecundang



Semalam pulang ke rumah Ampang dengan harapan dapatlah merasa air tangan ibu. Huhu tapi end up makan masakan sendiri yang entah hape-hape. Asalnya mama kata nak keluar makan malam sama-sama. Tapi abah tiba-tiba tak nak pulak sebab nak tengok bola. Mama kata kalau lapar pergilah masak meggi kat dapur tu.


So lepas selesai buat sepah dapur, akhirnya terhasillah satu masterpiece! Habis jahanam rasa meggi aku. Dah lah banyak minyak, tawar pulak tu! What is this Anis?? Umur kau makin meningkat. Tapi masak meggi goreng pun tak reti? Dapur tu dah berasap-asap kau kerjakan, tapi atas ni je hasil dia?


Arghhhhhhhhh!  (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Saturday, November 17, 2012

Itu Saya



Thank you kepada kawan-kawan yang terlibat secara langsung dan secara tidak langsung dengan perubahan saya ni. Semoga saya istiqamah kali ini. Sayang korang semua 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...