Saturday, February 23, 2013

Meluangkan Masa Bersama Le Bro

Boyfriend of the day


Terima kasih adikku kerana sudi teman along merayau. Terima kasih sebab meredakan kesedihan along gara-gara plan dating hari ni gagal. As a treat, along belanja kau makan pizza. Err tak ada la belanja sangat pun. Bayar half-half. Ngehh~ 

But still, along tak mampu beli apa-apa barang untuk diri along tadi sebab kau paw along belikan kau sunblock. Oleh kerana along kakak yang sangat mementingkan kecantikan keluarga, along beli jugaklah untuk kau. Haishh tak sanggup along tengok kau makin hitam dari hari ke hari sebab main futsal. Along tak nak lah orang heran bila tengok kakak putih gebu, adik hitam berkilat. Huahua takmo gitu okeh.


Kakak yang gembira


1 comment:

  1. Lovely postings. Regards!

    Here is my web-site; MCM バッグ
    my web page - MCM 財布

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...