Tuesday, August 20, 2013

Aku Suatu Ketika Dulu~



Gambar atas ni nampak je pakai baju sekolah. Tapi bila aku tengok hp yang aku pegang, tu sebenarnya Nokia C3 yang aku guna masa umur 18-19 tahun. Aku terjumpa gambar ni secara tak sengaja kat thumbnail entry blog kat page Oh Ninie! Dan ni profile picture yang aku guna kat tumblr suatu ketika dulu. Tapi sayangnya aku dah buang gambar tu. Lebih sayang lagi bila gambar tu kat laptop lama yang dah rosak  T__T Oleh kerana kagum sangat tengok rupa kurus aku ni (haha) aku download jugak gambar ni walaupun saiznye.. lahai tengoklah sendiri

Kecik gilaa~


Namun, dengan kecanggihan teknologi sekarang ni, gambar yang kecik comel ni boleh dibesarkan tanpa crack! Contoh hasilnya macam gambar mula-mula atas ni. Kan ada watermark tu. Hehe sebab aku guna yang free version punya, so dia memang harom kan aku untuk buang watermark. Tapi walaupun ada watermark, saya okkaay. Yang penting aku berjaya tatap semula diri aku suatu ketika dulu yang pernah kurus :'(


Hai, dah jumpa kembar ke? Hahah (-_-#)


p/s: Aku guna gambar baju sekolah atas tu kat profile Google+. Mesti dorang ingat iols budak sekolah 14 taon. Padahal umur dah boleh jadi mak orang dah ni. Haha kbaii~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...