Saturday, January 01, 2011

Azam Tahun Baru

Yey! Lagi dua hari tahun 2010 akan melabuhkan punggung tirainya. Apa perubahan yang dah aku buat tahun 2010 ni? Ehm tak ada pun. Masih anis yang sama, tak ada cita-cita tetap lagi, masih belum matang secara rohaniah dan batiniah =.="

Btw tahun depan umur aku dah masuk 19. Oh mak tak percaya nokk mak dah besar. Semua benda besar tau (?). Hampir dapat kunci kebebasan uolsss *yelah tu* So berkat dengan membesarnya umur dan membesarnya badan ni, nak buat beberapa wishlist. Hey wishlist aku tak sama macam korang. Aku tak hard up nak DSLR, nak kahwin apa jadah semua. Tu zaman mumaiyis yelah aku nak bantai benda-benda macam tu.

Harapan ANIS SHUHADA pada tahun 2011:

Tak mahu cengeng lagi dah. Pertengahan sampai akhir tahun 2010 wa banyak berendam air mata. Pasal apa, lu tak yah tahu. Tapi apa yang penting, kerjasama aku nak jadi kuat. Tears no more. Ececeh.. oh aku suka sangat quote ni. Lelaki memang suka sangatlah sebut kan? Macam batak sangat je. Nah ambik, "No women, no cry. Then how about no women, no you?" *tiba-tiba*


Nak kurangkan ketagih kat blog sendiri. Boleh tak macam tu? Selain itu juga, nak naikkan earning Nuffnang dan Churpchurp $.$ Tq nuffnang sebab bagi BE dua bijik kat aku. Muuahh laju-laju kat boss Nuffnang. Hehek


Nak masuk The Biggest Loser Asia season 3. So mulai sekarang nak makan banyak-banyak supaya badan membulat. So dapatlah aku join dan dapat jumpa Dave Nuku. Buat masa sekarang aku masih underwear underweight. So tak boleh masuk lagi.


Nak study rajin-rajin dan lepas tu berjaya tebus kegagalan sem lepas. I do this for the sake of my parents. Diorang yang banyak dorong aku untuk berjaya. Orang luar, sorry to say. Kamu banyak menjatuhkan saya. Sorry ayat kasar.


Ok cukuplah tu. Kang lagi banyak aku tulis, makin banyak hati terguris. Eh pahal aku ni tak pasal-pasal tacing? Tak, sebenarnya aku emo sebab assignment Physics ni tak siap-siap. Cuti tinggal berapa hari je ni. Okeh babai T___T



Corat-coret 2010. Ececeh :B



6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...