Wednesday, August 01, 2012

I Love My Baby

Chop!! *sambil buat tangan macam muncung burung* Baby yang aku maksudkan ialah my baby blog. Saya suka bila lihat blog saya membesar dengan sihat. Follower makin meningkat. Alhamdulillah, ada juga yang sudi follow blog picisan saya ni. Tengs u olzz :B

FYI, blog ni dah hampir setahun usia dia. Masa awal-awal blogging memanglah rasa noob gila. Tak pernah terpikir pun nak cantikkan blog macam blog korang yang meveles tu. Aku guna je template yg blogger bagi. Heh.. dan readers aku pun among my frens je. Kat situlah tempat aku nak mengutuk, kat situlah tempat aku nak menggedik. Tapi, sekarang tidak lagi kot.

Kalau korang perasan, kat Cute Profile aku sebelah ni, aku tak provide pun URL Facebook aku. Sorry guys, saya amat-amat jarang appove strangers. Buat masa sekarang frens kat FB saya tak sampai 350 orang. Tapi tu pun saya dah rasa ramai dan saya dalam proses nak remove lagi orang yang saya tak kenal. Especially guys. Tak, tak.. Aku bukanlah nak kata aku ni poyo sangat sebab memilih kawan. Tapi.. i need some space for my own privacy. Senang cerita, memang saya memilih kawan T___T

Hee tapi kamu semua jangan risau. Saya layan semua member blogger saya secara sama rata. Saya sayang kamu semua tau. Cuba pandang mata saya O.O Ikhlas kan? :B Huhu tapi kalau korang nak cari saya kat FB dan nak ajukan apa-apa pertanyaan tentang blog, kamu boleh je tanya kat Formspring saya. Atau tak pun LIKE my frenpage dan bersiap sedia dengan soalan anda. InsyaAllah, kalau ada masa, saya akan jawab soalan tu. Jangan risau, frenpage saya tu sunyi sepi. Takde orang pun *promote nampak?* Ehhmmm takde lah ^^


4 comments:

  1. jgn la love2 kat sini, malu la, heheh, tc

    Terkini : Pemandu Bas Dirotan

    ReplyDelete
  2. i pun jarang approve stranger..
    kalo kwn2 blogger ada la juga approve.. tu pun kalau i kenal la.. hehe!! :)

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine
    uik?apa yg awk malu nih?huhuh ;D

    ReplyDelete
  4. @Amirrah Zawani
    yup,betoi2..ade jugak blogger yg fren gn i kat fb.tp klu org yg pelik2 yg i tak penah tgk,mmg i ignore je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...