Wednesday, August 01, 2012

Present! :D

Semalam baru lepas celebrate my birthday dengan my beloved family. Terpaksa celebrate beberapa hari awal sebab my birthday falls on Tue. Tak apa, it's okay. Aku terharu okay. Setelah 7 tahun aku meraikan hari jadi tanpa meniup lilin, akhirnya semalam aku berjaya juga tiup sebatang lilin kat atas kek. Thanks my whole family :) Along janji akan balas balik jasa family dengan segulung Ijazah :) Oh btw, my bf are not there with me. Tak pe, i paham :)





Kek coklat yang YUMMY! :D


Eh nak bagitahu jugak, aku ada dapat hadiah paling bermakna tahu. Kire macam ole2 la sepanjang dua minggu aku tak balik Pandan Indah dan sebagai penguat semangat masa nak jawab test nanti. Hehehe..



Hadiah yang ditaja seterika rumah. Thanks sayang :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...