Wednesday, August 01, 2012

Roti Paul Sotong

Semalam saya muntah-muntah dan pening-pening. Kesian tak kat saya? Kesian kan. Haih ni lah dia kesan pembawakan budak (?) Haip! Bila masa pulak aku mengandung? Aish asal cerita pasal pening + muntah-muntah, mulalah pikir pregnant kan? Ehee apalah awak ni. Saya muntah-muntah sebab salah makan. Awak nak tahu saya makan apa sampai jadi macam ni? Saya makan Nini coklat celup-celup dengan keropok tomato Toki T__T Macam budak-budak kan haku ni. Uhmm rupanya aku dan Nini coklat celup-celup tak sehaluan. Lepas ni tak nak makan lagi. Pening kepala mengalahkan migrain. Rupa-rupanya tu petanda isi perut nak keluar dari mulut. Eiuww pengotor kau ni Ninie. Tampo kang.


Btw semalam aku jumpa Zed Zaidi *tiba-tiba tukar tajuk* Dia tengah shooting kat Axis Atrium. Saya nampak dia tengah beli bubble tea. Err tengah shooting, tapi beli bubble tea? Apa nih? Comel lah awak minum bubble tea. Saya pun suka bubble tea. Saya suka perisa watermelon. Awak pulak? Kapel dengan saya jom? :B


Hee saya segan nak bergambar dengan abang Zed sebab saya lupa pakai mekap. So saya dan dua kawan lain, Mimie dan Ecah berlegar membeli roti di Bread Talk ke Bread Story ntah. Lepas beli roti, pergi Carrefour. Security guard ni main kenyit-kenyit mata pulak dengan aku. Tempeleng kang tahulah kau.


Lepas tu semalam jugak aku mimpi aku curang dengan abang Randy. Aku dating dengan Shahir AF hoi! Woot2! Rasa macam tak nak bangun tidur. Wow abang Shahir sangat kacak. Saya dapat peluk abang Shahir dalam mimpi tu. Perut dia buncit. Wakaka kejam tau mimpi tu. Hehe takpe, saya memang suka orang buncit ni *tiba-tiba* Abang Randy jeles saya mimpi tu lepas tu abang Randy kata saya muntah-muntah sebab saya curang dengan Shahir. Peh preggy anak Shahir ke? Eh jangan bawak main. Kidding ok? Wartawan, jangan serang saya T___T



Paul kena sumpah jadi roti?? :O


22 comments:

  1. cool blog!

    penuh dgn artis eyh hidup u..leh cuba jadi artis la lau cmnihh

    ReplyDelete
  2. edit lah gambar tu, buruk bonar den ni. T__T

    ReplyDelete
  3. wah2.. mimpi shahir af..
    weewit.. siap peluk lagi..
    hehe!! minat sungguh.. :D

    ReplyDelete
  4. Roti paul sotong,
    sedap tk awk ?

    Oh kita suka bubble tea jgk.

    ReplyDelete
  5. @ordinary89art
    erk??jd artis?? muke comot ni jd artis?aduhh.. hehe ;D

    ReplyDelete
  6. @aishahjani ;)
    nak edit cmne lagi?tak kn nak blur kan muke ko.huhu cun lah tu :D

    ReplyDelete
  7. @Amirrah Zawani
    err heh xde la minat sgt.tp yg tak minat tu lah masuk mimpi.hehe..best dpt polok2.wakaka ;D

    ReplyDelete
  8. @sui nawi
    tak sedap..kaki die lgsg xde inti. tang kepala je ade coklat seciput T__T

    ReplyDelete
  9. hahaha..lawak, mimpi ngn shahir teros muntah2 pening2 lalat lak kan..kukui..

    ReplyDelete
  10. @❤NazirahMoktar❤
    haha tau xpe. tak masuk akal mimpi tu. iskk.. ^^

    ReplyDelete
  11. follow awak
    hahah
    get well soon
    baju merah tu macam kenal laa

    ReplyDelete
  12. ninie , macam mana nak buat kita punya sidebar tajuk macam ninie tu ? ajarkan ! macam tajuk jngn mlu2 tu , baground die kan cokelat ! macam mana nak buat ?

    ReplyDelete
  13. alaaa.. cute sgt paul.

    sayang lah nak makan .:)

    ReplyDelete
  14. @qilamahadi
    hehe tq follow sy blk. suke ur blog. lawak :D
    hehe knl bj merah tu?? awk study kat mane? :)

    ReplyDelete
  15. @suffer8zine
    huhu tau xpe. kiut je kan roti tu? hehe

    ReplyDelete
  16. @iema
    yg tu sy lupa carik kat mane tuto tu -.-
    ehm nti sy google balik, sy gtau awk :)

    ReplyDelete
  17. @Liya Laa
    huhu comel kan? syg nak makan. ninie makan kaki die dl. huhuhh ;D

    ReplyDelete
  18. zed zaidi adalah tidak hot OKE? :P

    ReplyDelete
  19. @Liyana Lunia.
    kak ynn jeles sbb tak dpt mimpi polok shahir *tiba2* lalala ;D

    ReplyDelete
  20. @sembil9n
    comel kan? hehe tak sampai hati nak mkn beliau tau :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...