Monday, August 01, 2011

Saya Nak Kurus

Fuhh dah seminggu aku tak makan nasik goreng student kafe Sireh. Mesti abang Sireh tu rindu dengan pelanggan setia dia yang comot ni. Ehm sorry ah abang Sireh. Kiteww adeww masalah leww last weekkeeeww. Waddefewww ah tulis camni =.="

No, kau baca tak entry aku sebelum ni? Nope, before this aku ada buat entry yang emo gila-gila babeng. Ala entry yang tak bertajuk tu. Ok entry tu dah buang sebab 18SG. Kat luar aku bukan orang yang macam tu. Cuma dalam blog je aku macam hyper sikit. Well, fake. Tu lah dia :p

Sekarang, aku dalam misi untuk menguruskan badan. Bila aku tension dan makan hati, selera makan macam badak aku ni otomatik akan hilang. Tak makan nasik 2 hari pun aku boleh tahan lagi. So, pengajaran di sini, selalulah makan hati supaya boleh kurus. Damn I dont really mean it. Got me??!!

Korang boleh imagine rupa aku bila kurus? Orait, sebenarnya aku dah lama nak show off muka aku bila kurus kat blog ni. Tapi, aku risau kantoi je. Hehe..



Body sebelum kurus. Motif gambar ni?
Yeah, nak jadi model Rexona :p



Begini rupa aku bila kurus.
Marilah kita menadah tangan, berdoa supaya Anis Shuhada Nasir
berjaya kurus. Amin :B



Fine laaaa. Tak habis-habis nak market guna gambar budak ni. Kalau kantoi kat pemilik gambar di atas, akak minta maaf eh dik. Hehe awak junior akak masa sekolah dulu. Then adik ingat tak masa kita pergi Kem Kepimpinan Pengawas kat belakang Zoo Negara dulu? Masa tu akak darjah 6. Awak darjah 4 kot?? Ha.. awaklah yang pegang jam tangan akak masa akak sibuk nak mandi sungai T___T *ni kisah benar. TQ*



8 comments:

  1. gambar second tu bukan kau eh. tapi mcm muka kau doe

    ReplyDelete
  2. @luvly mya
    yup,ni junior skola aku dl.sebijik kan? bangge ni sbb ade kembar cun. hakhak

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine
    aishh terharunye lah. amin!! ;D

    ReplyDelete
  4. laaaa...igtkan pic 2nd tue ninie...tp seyes sama larrr...hmpir2 tertipu..hehe

    ReplyDelete
  5. @anies anessa
    eh awk pun pasan eh muka ktorg same? heh muke je same. badan tak :'(

    ReplyDelete
  6. makan hati mmg boleh kurus..
    dulu i makan hati, i mmg tak makan.. sbb tu skrg ni i kurus..

    laa,, yg pic bawah tu bukan u ke?? nmpak sama lah.. hehe!! :)

    ReplyDelete
  7. @Amirrah Zawani
    la..u kan mmg kurus.lain la mcm i ni, debab :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...