Tuesday, September 10, 2013

Hari Pertama

Keadaan bilik baru. Wee new teddy >.<


Assalamualaikum. Sekarang aku dah kembali menginap di rumah sewa setelah ditendang keluar oleh pihak kolej untuk kedua kalinya. Lol dah lah. Kali ni memang stay luar terus sampai habis degree. Hmm sem ni dah kena buat proposal untuk fiinal year project. Malasnya lahaii.. Kadang-kadang tu rasa macam tak nak membesar je. Tiba-tiba rasa nak masuk sekolah menengah balik belajar bio -.-'  Ha tengok mulalah tu nak meratapi kebahagiaan masa silam. Maaf anis, dah terlambat sangat untuk menyesal. Hm okay that's all. Cuma mampu berdoa dan berharap agar semester ni menjanjikan kebahagiaan buat aku. Kebahagian in term of everything la. Ehm ehm ok bye :/


Muka tak ikhlas masuk sem 5


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...