Sunday, September 29, 2013

Pure Hijabs by Ninie

Assalamualaikum! Hai kali ni aku lauch new FB page. Hehe kali ni page yang khas untuk hijabs and insyaAllah more clothing in future. Back To Basics masih beroperasi seperti biasa dan page tu aku khaskan untuk aksesori, kasut, wallet, mekap dan contact lens. So untuk my new baby ni aku namakan Pure Hijabs by Ninie. Ekceli nama page tu Pure Hijabs je. Yang 'by Ninie' tu aku saja mengada tambah. Yela bila lagi nak guna nick tu kan. Ni jelah peluang nak komersilkan nama Ninie. Huahua~ Dan model pun insyaAllah aku jugak. Ok double huahua. Pfttt.. =.=*


So bawah ni antara image my new shop. Heheh so jemputlah singgah ye :D








Official logo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...