Sunday, October 13, 2013

Glitter Glam

Assalamualaikum dan hai! Sekarang ni musim glitter shawl kan? Kali ni Pure Hijabs update 3 jenis shawl berkilau yang sangat cantik dan awesome! Susah nak dapat kat luar sebab ni pattern baru. Hehe stok pun limited saya ambik. First come first serve okay. 

LECKAA merupakan colour block glitter shawl. Sangat cantik bila dipadankan dengan jubah hitam. Pakai bila pergi dinner sangatlah cun! Harga RM 30 sahaja.



GALIAA pula ialah bawal glitter. Pada sesiapa yang tak reti nak lilit shawl, bolehlah beli shawl ni. Harga pun murah. RM 25 sahaja!



SHIMAA shawl paling best! So far payah nak jumpa mana-mana shop yang jual shimmer shawl macam ni. Gerenti orang akan tanya beli kat mana bila kita pakai nanti. Harga RM 35.




9 comments:

  1. ninie dah jual shawl skrg! hehe.. lama tak jengok sini :) makin comel ninie skrg.

    ReplyDelete
  2. naz: yup jual shawl. haha nak try biz plak sbb course study skrg mcm xtau nak jadi apa nti. hehe.. ala mana ada comel. sama je mcm dulu ;)

    ReplyDelete
  3. zulhilmi: eh tak. tiga2 ni tak jarang. dia berkilat je. hehe

    ReplyDelete
  4. sis nk tnye stock shimma shawl ada lg x..i da lme cri shawl ni..tp xjmpe..kat blog u bru i jmpe...

    ReplyDelete
  5. sis nk tnye stock shimma shawl ada lg x..i da lme cri shawl ni..tp xjmpe..kat blog u bru i jmpe...

    ReplyDelete
  6. Salam , sis shimma shawl ada lagi tak ?

    ReplyDelete
  7. Salam , shimma shawl ada lagi tak ?

    ReplyDelete
  8. sorry shimaa shawl dah lama sold out :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...