Thursday, April 04, 2013

Bunch of Happiness

 My bunch of happiness

Last week menghabiskan sisa-sisa baucer buku di Borders. RM 100 dah guna untuk beli buku study. Yang baki RM 150 tu konon nak simpan. Kot-kot nak beli lagi buku yang berkenaan dengan study. Akhirnya ke novel jugak aku habiskan sebab kebanyakan buku ilmiah aku lagi gemar fotostat berbanding beli ori. Haha buruk perangai.


Terima kasih kepada encik F saya sebab sudi menjadi driver hantar saya ke hulu ke hilir mencari buku. Kalau tahun lepas aku habiskan baucer buku dengan beli novel Melayu, kali ni taste berubah ke arah novel English pulak. Aku beli 3 novel English, 1 novel Melayu keluaran FIXI dan thesaurus. Aku rasa macam tak berbaloi nak habiskan baucer buku beli novel Melayu. Sebab tahun lepas aku beli 2 novel Melayu dan cerita  agak menghampakan. Balik-balik kisah jiwang karat. Bagi aku, kisah cinta aku way more better dari kisah dalam novel tu. Sebab tu aku rasa tak hairan pun nak layan novel jiwang. Kahkah ada unsur poyo di situ.


Dating di celah rak buku

Bajet couple berilmiah lettew


Tu cerita minggu lepas. Cerita minggu ni aku paksa (ehm rasa jahat pulak bila tulis macam ni -.-) encik F hantar aku pergi Setia City Mall. Sebabnya aku mengada nak makan Carl's Junior, Krispy Kreme dengan okonomiyaki. Tapi nasib tak menyebelahi kami sebab waktu kami sampai kedai banyak dah tutup. Cuma mampu rembat Krispy Kreme je :'(


Why you so sweet  T__T


 My horror face -.-

Terserlah kegemukan. 

Ni dah memang gemuk. Lalala


Terima kasih sebab menceriakan hari-hari mendung saya. Terima kasih sebab tak pernah merungut walaupun asyik kena buli jadi driver untuk saya shopping. Sekian terima kasih. Yes, this post is for you ;3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...