Tuesday, December 31, 2013

Nak Cari Casing Handphone Lenovo, Xperia, HTC etc? MAI SINI!

Been hiatus for a month! Actually dah free dari sebarang assignments sejak last week lagi. Tapi entah kenapa mood nak update blog takde. Tapi kali ini demi untuk mempromosikan bisnes baru iols, iols pun hapdet la jugak. Ha tengok nampak sangat tak ikhlas hapdet!


Ok cerita dia macam ni, aku dah buka dua page di facebook iaitu Back To Basics dan Pure Hijabs. Tapi kedua-dua macam agak payah nak jalan. Maybe dah banyak saingan kot. Stok tudung kat tangan aku ni pun semput nak menghabiskan. Ni tak laku siapa pulak nak pakai? Haa tapi walau bagaimanapun saya tidak berputus asa. Saya cuba cabang baru perniagaan. Apa pulak yang aku jual kali ni?


Machiam cantik je, machiam chomel je casing ittew


Aku dah tukar handphone baru. Yeay! Tapi handphone ni susah sangat nak jumpa casing cecantik. Sejak aku guna Samsung Wonder lagi aku sibuk cari casing British ni tapi tak jumpa. Kali ni macam mana boleh jumpa? Beli kat Times Square ke? Eh takde lah. Ni aku beli terus dari China. Murah pun murah. Hihi kalau korang pun payah nak jumpa casing cecomel untuk handphone korang, meh follow instashop @my_honeycase @my_honeycase @my_honeycase


Korang pakai Lenovo? Xperia? HTC? Huawei? Eh takde masalah la. Semua ada kat situ. Request jela model apa korang nak. Mesti ada punya casing untuk handphone korang. Kecuali Ninetology. Eh tadi kata semua ada? Ape ni, ape ni. Dah malas nak cerita banyak. Meh kita usha gambar.

Ni order aku sendiri.


Ni 1st batch order.


Sony Xperia Acro S


Blackberry 9320


HTC Incredible S


Huawei y300-0100


Lenovo S820


Samsung Galaxy Trend


NOTA KAKI:
1) Semua casing bukan custom made.
2) Design untuk setiap model memang dah fix. So jgn request corak casing A kat casing B. Pahe dok?
3) Semua casing ialah pre-order. Order submit setiap hari Sabtu pada supplier di China.


Jom serbu instashop:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...