Sunday, May 17, 2015

Perjalanan Selesai

Alhamdulillah akhirnya perjalanan aku sebagai seorang pelajar degree telah pun selesai. Tak pernah sangka yang aku akan masuk dalam bidang IT. Masa zaman sekolah dulu aku harap sangat nak jadi dentist. Tapi sebab malas belajo, asyik nak bercinta je terus impian nak jadi dentist tu berkubur di tengah jalan. Huahua~~ 

Walau bagaimanapun, sekarang aku dah mampu hembus nafas lega sebab berjaya bagi degree kat mama abah. Berbaloi la kan usaha dorang besarkan aku dengan duit dorang jual goreng pisang selama ni. Selain tu, aku pun dah dapat kerja tetap dalam bidang IT. Tak sangka sebenarnya dapat kerja dalam bidang ni sebab aku pun tak pasti aku ni ada ke tak kemahiran ilmu pengkopiteran ni haha  T__T  Hm tapi takpe kite belajar slow-slow ye?




First time tau dapat munger! Tu pun tak malu mintak mama belikan. Hakhak


Penyibuk. Haha takde la. Terharu dia sudi datang walaupun masa konvo dia aku tak pergi :(

Tahniah semua yang berjaya ke garisan penamat! :D

5 comments:

  1. Allhamdulillah... tahniah sis.... x kisah la parents kita keje apa pun. Rezeki yang halal memberi keberkatan kpd anak2... selamat menempuh dunia pekerjaan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. terima kasih atas ucapan tu :D

      Delete
  2. wah.. akak best tak fskm? saya baru nak masuk bidang tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best je. Haha ramai budak2 nerd je. Tak byk yg nakal. Asalkan ada minat, xde masalah. Hehe

      Delete
  3. Akak, saya pun dari asasi sains batch 2015. Cgpa Sem 1 below 3 jugak...samalah impian dentistry byebye la..saya punya backup plan nak ambik degree sama mcm akak. Senang x nak dpt kerja? Saya takut susah2 belajar lepastu x dpt kerja...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...